More details - Caviar Beluga
Attilus Caviar is volledig traceerbaar, duurzaam en ecologisch verantwoord. De kwaliteit is ongeëvenaard en wij leveren nu Attilus-kaviaar aan toonaangevende hotels en restaurants. De steur van Attilus wordt niet blootgesteld aan chemicaliën en de kuit wordt geoogst wanneer deze qua grootte, smaak, kleur en textuur optimaal is. Oorsprong: Duitsland, Bulgarije, Polen, Moldavië, China, Iran.
Kaviaar is een zeer geconcentreerde bron van voedingsstoffen, boordevol vitaminen en mineralen (Omega 3) en veel eiwitten. Eén portie kaviaar bevat de dagelijkse behoefte aan B12 voor een volwassene, plus de vitamines A, E, B6, ijzer, magnesium en selenium.
Ingrediënten
- Steurkuit
- Zout
- E285 - Borax
Wat is Borax?
Borax (ook bekend als natriumboraat) is een vorm van zout die wereldwijd wordt gebruikt bij de productie van kaviaar. Het helpt bij het conserveringsproces, verbetert de consistentie en versterkt de smaak.
Allergenenadvies: bevat vis
Let op: na ontvangst dienen alle kaviaarproducten zo snel mogelijk in de koelkast te worden bewaard.