INGREDIENTS sri-lankan-coconut-broth-with-caviar
Voor 4 personen.
| Raapzaad- of plantaardige olie | 4 eetlepels |
| Teentjes knoflook, in plakjes | 4 |
| Zwarte mosterdzaadjes | 1 theelepel |
| Komijnzaad | 1 theelepel |
| Fenegriekzaad | ½ theelepel |
| Venkelzaad | ½ theelepel |
| Klein kaneelstokje | 1 |
| Gedroogde lange rode pepers | 2 |
| Handje verse curryblaadjes | |
| Kleine sjalotjes, fijngesneden | 2 |
| Klein stukje gember, geschild en fijngehakt | |
| Kurkuma | 2 theelepel |
| Gemalen koriander | 2 theelepel |
| Kokosmelk | 800 ml |
| Visbouillon | 400 ml |
| Lichte zachte bruine suiker | 1 eetlepel |
| Gerookte kabeljauw, in stukjes | 250 g |
| Verse kreeftenstaartjes, in plakjes | 250 g |
| Van 2 limoenen | Sap |
| Klein bosje koriander, fijngehakt | |
| Zout en peper | |
| Kaviaar | 50g |
| Kerstomaatjes, grofgehakt | 8 |
| Knapperige sjalotjes | 50 g |