INGREDIENTS sri-lankan-coconut-broth-with-caviar

INGREDIENTS sri-lankan-coconut-broth-with-caviar

Voor 4 personen.

Raapzaad- of plantaardige olie4 eetlepels
Teentjes knoflook, in plakjes4
Zwarte mosterdzaadjes1 theelepel
Komijnzaad1 theelepel
Fenegriekzaad½ theelepel
Venkelzaad½ theelepel
Klein kaneelstokje1
Gedroogde lange rode pepers2
Handje verse curryblaadjes
Kleine sjalotjes, fijngesneden2
Klein stukje gember, geschild en fijngehakt
Kurkuma2 theelepel
Gemalen koriander2 theelepel
Kokosmelk800 ml
Visbouillon400 ml
Lichte zachte bruine suiker1 eetlepel
Gerookte kabeljauw, in stukjes250 g
Verse kreeftenstaartjes, in plakjes250 g
Van 2 limoenenSap
Klein bosje koriander, fijngehakt
Zout en peper
Kaviaar50g
Kerstomaatjes, grofgehakt8
Knapperige sjalotjes50 g

Onze producten