KRAB EN KAVIAAR SALADE

Attilus recipe

INGREDIËNTEN

Voor 4 personen.

Nieuwe aardappelen200 g
Mayonaise2 eetlepels
Mierikswortel1 theelepel
Kleine sjalot, fijngehakt1
Worcestershire-saus1 theelepel
Sriracha-saus1 theelepels
Paprikapoeder½ theelepel
Citroensap1 theelepel
Rijpe avocado1
Babyromainesla, geplukt en gewassen.1
Radijsjes, in plakjes4
Rode ui, fijn gesnipperd½
Wit krabvlees150 g
Kaviaar30 g

METHODE

1. Laat de nieuwe aardappelen in gezouten water 20 minuten koken of totdat de aardappelen gaar zijn. Afgieten en laten afkoelen.

2. Meng de ingrediënten voor de dressing in een kommetje.

3. Snijd de avocado doormidden en verwijder de pit, Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snij in blokjes van 1 cm.

4. Snij de nieuwe aardappelen in dikke plakken.

5. Vul 4 glazen met de salade, giet de Russische dressing over de salade en garneer met kaviaar.

Onze producten