Gegrilde cajun steurspiesjes

Attilus recipe

INGREDIËNTEN

Voor 4 personen.

Steur, in blokjes gesneden600 g
Olijfolie2 eetlepels
Cajun-kruiden2 eetlepels
Verse tijm, gehakt1 theelepel
Zout naar smaak
Citroen, in vieren gesneden1
Slablaadjes100 g
Extra vierge olijfolie om te sprenkelen1 theelepel

METHODE

1. Doe de steurblokjes in een middelgrote kom, voeg de olijfolie, Cajun-kruiden en tijm toe, en breng op smaak met zout. Laat 20 minuten marineren.

2. Verwarm een BBQ of grillpan.

3. Verdeel de steur over 4 metalen spiesen.

4. Grill de spiesen 2 minuten aan alle kanten of totdat de steur net gaar is.

5. Serveer met de citroenpartjes en sla, besprenkeld met extra vierge olijfolie.

Onze producten